Kayseri'den Yerel Kalkınma Hamlesine Güçlü Katılım

Kayseri, Yerel Kalkınma Hamlesi Tanıtım Toplantısı'nda temsil edildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın destekleriyle ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'den Yerel Kalkınma Hamlesine Güçlü Katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, Yerel Kalkınma Hamlesi Tanıtım Toplantısı'nda temsil edildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın destekleriyle ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yerel kalkınma hamlelerinin tanıtımı ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe, Kayseri'yi ve Birleşik Kafkasya Derneği'ni temsilen Dernek Başkan Yardımcısı Atilla Gergef katıldı. 

Toplantıda, yerel kalkınma projelerinin bölgesel ekonomilere katkıları ve sürdürülebilir kalkınma stratejeleri ele alındı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yerel kalkınma projelerine verdiği desteklerin öneminin de vurgulandığı toplantıda Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü yetkilileri, bölgesel kalkınma projelerinin yerel ekonomilere nasıl katkı sağladığına dair örnekler sundular. 

Atilla Gergef, toplantıda Kayseri'nin yerel kalkınma projelerindeki rolünü ve derneğin bu projelere katkılarını anlattı. 

Kayseri'den Yerel Kalkınma Hamlesine Güçlü Katılım