Kayseri Erciyes 38 FK'ya çok özel ziyaret!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, Kayseri Erciyes 38 FK'ya moral ziyaretinde bulundu. Ahmet Dirgenali Başkanlığındaki Mavi-Siyahlı takım, sezonun ilk haftasında Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. Maç hangi gün, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayseri Erciyes 38 FK'ya çok özel ziyaret!

Kayseri Erciyes 38 FK’ya ziyaretler sürüyor. Mavi-Siyahlı takım, bu hafta sonu Zonguldak Kömürspor karşısında 3 puan sınavı verecek.

Başkanlığını Ahmet Dirgenali’nin yaptığı Kayseri Erciyes 38 FK’yı MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ederek takıma moral desteği verdi. Kayseri Erciyes 38 FK’ya, yeni sezonda başarı dileğinde bulunuldu. Kulüp başkanı Ahmet Dirgenali, Talasgücü Belediyespor’u ligden çekilmekten kurtarmış ve kulübü Kayseri Erciyes 38 FK olarak yeniden kurdu.

Kayseri Erciyes 38 FK'ya çok özel ziyaret!

Kayseri Erciyes 38 FK, Zonguldak Kömürspor'a konuk oluyor

Mavi-Siyahlı ekip, sezonun ilk haftasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak. Teknik direktör Uğur Kulaksız yönetiminde yapılan antrenmanlarda, futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Kayseri Erciyes 38 FK, 7 Eylül Cumartesi günü Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda saat 16:00’da sezonun ilk maçında 3 puan mücadelesi verecek..

Kayseri Erciyes 38 FK'ya çok özel ziyaret!

Kayseri Erciyes 38 FK'da heyecan dorukta

Kayseri Erciyes 38 FK, bu sezon güçlü bir yapılanmayla yeni sezonu sağlak bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Başkan Ahmet Dirgenali’nin nezaretinde takım, aldığı desteklerle dikkat çekiyor. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak, Kayserispor'dan sonra şehrimizi temsil eden Kayseri Erciyes 38 FK'ya yeni sezonda başarı diliyoruz.

Kayseri Erciyes 38 FK'ya çok özel ziyaret!

Dirgenali'den Yağmur'a özel forma hediyesi

Kayseri Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur'a üzerinde isminin yazılı olduğu 38 numaralı forma hediye etti. Yağmur da Dirgenali'ye teşekkür ederek, yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.