Kayseri Erciyes 38 FK'ya hayırlı olsun!

Kayseri Erciyes 38 FK, yeni sezona Zonguldak Kömürspor maçıyla başlıyor. Mavi-Siyahlı takım, yeni otobüsüyle Zonguldak'a ulaştı. Uğur Kulak yönetimindeki Kayseri temsilcisinde hedef: 3 puanla Kayseri'ye dönmek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Erciyes 38 FK'ya hayırlı olsun!

Kayseri Erciyes 38 FK, yeni sezona 7 Eylül Cumartesi günü start veriyor.

Mavi-Siyahlı takım, yeni otobüsüyle Zonguldak’ın yolunu tuttu. Takımın yeni takım otobüsü görücüye çıktı. Kayseri’yi TFF 3. Lig 4. Grup’ta temsil eden Kayseri Erciyes 38 FK, Zonguldak’a vardı ve otele yerleşerek maç gününü bekliyor. Yeni bir yapılanmayla, üst üste yaptığı transferlerle iddialı bir konuma gelen Kayseri Erciyes 38 FK’da hedef: puan ya da puanlarla dönmek.

Kayseri Erciyes 38 FK'ya hayırlı olsun!

Ethem Balcı ve Abdulkadir Taşdan takviyesi yüzleri güldürdü

Kayserispor’dan Ethem Balcı ve Abdulkadir Taşdan’ı alarak gücüne güç kattı. Teknik direktör Uğur Kulaksız, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, kısa zamanda hazırlandıklarını ve ellerinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyarak Kayseri’ye 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Maçta Kaan Kara görev düdük çalacak

Zonguldak Kömürspor ile Kayseri Erciyes 38 FK arasında oynanacak olan karşılaşma, 7 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da Karaelmas Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmada Kaan Kara görev yapacak.