Kayseri Forum'da Ücretsiz Olan Bu Hizmeti Biliyor muydunuz?

Kayseri'nin en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Kayseri Forum, ailelere yönelik sunduğu hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Siz bu hizmeti biliyor musunuz? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Forum'da Ücretsiz Olan Bu Hizmeti Biliyor muydunuz?

Kayseri'nin en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Kayseri Forum, ailelere yönelik sunduğu hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, alışveriş merkezi yönetimi, çocuklarıyla alışverişe gelen ailelerin rahatlığı için ücretsiz bebek arabası kiralama hizmeti sunuyor.

Bebek Arabası Kiralama Nasıl Yapılır?

Bu hizmetten yararlanmak oldukça basit. Bebek arabasına ihtiyaç duyan ailelerin tek yapması gereken, alışveriş merkezi içerisindeki danışma noktasına uğramak. Kimliğinizi göstererek bebek arabasını ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kimliğiniz, bebek arabasını aldığınıza dair bir teminat olarak tutuluyor ve arabayı geri getirdiğinizde kimliğinizi geri alıyorsunuz. Böylelikle alışveriş sürecinizde bebeğinizin konforunu düşünmek zorunda kalmadan keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Bebek arabası kiralama hizmeti, özellikle küçük çocukları olan aileler için büyük bir rahatlık sağlıyor. Çocuklar alışveriş boyunca rahatça uyuyabilir veya etrafı seyrederken, aileler de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabiliyor. Kendi bebek arabalarını yanlarında taşımak zorunda kalmayan aileler, yükten kurtuluyor.

Kayseri Forum'da Ücretsiz Olan Bu Hizmeti Biliyor muydunuz?

Bu Hizmetten Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kayseri Forum'da alışveriş yaparken bebek arabası kiralamak için şu adımları izleyebilirsiniz.
Danışma Noktasına Başvurun: Alışveriş merkezi içerisine girdiğinizde ilk olarak danışma noktasına uğrayın.
Kimliğinizi Gösterin: Kimliğinizi danışma görevlisine göstererek bebek arabası talebinde bulunun.
Bebek Arabanızı Alın: Kimliğiniz alındıktan sonra, bebek arabanızı teslim alın ve alışverişin keyfini çıkarın.
Teslim ve İade: Alışverişiniz bittikten sonra bebek arabasını danışma noktasına geri getirerek kimliğinizi geri alın.