Kayseri Havalimanı'nda o yer ihaleyle kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Kayseri Havalimanı Müdürlüğü terminal binasında yer alan kafeterya alanını kiraya verecek. Peki başvuru şartları neler? Kira bedeli ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Havalimanı'nda o yer ihaleyle kiraya verilecek!

Kayseri Havalimanı’nda terminal binası iç-dış hatlar gelen yolcu çıkışı zemin katta bulunan ZK-239 nolu 40,78 m²lik kafeterya alanının kiraya verileceği açıklandı. DHMİ tarafından yayımlanan ihale açıklamasında kafeterya alanının DHMİ Kira İhale Yönergesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edileceği Pazarlama ve Ticaret Komisyonu Yönergesinin 17.2.4. maddesi kapsamında 31.12.2025 tarihine kadar sözleşmenin geçerli olacağı belirtildi. 

Kira bedeli ne kadar olacak?

İhale açıklamasında yer alan bilgilere göre kafeterya alanı için istenilen bedel aylık olarak KDV Hariç 40.000.-TL olarak tespit edildi. Kiraya verilecek alana ait sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Kayseri Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 500.-TL karşılığında temin edilecek.

İhaleye katılmak için 60 bin TL teminat yatırılması gerekli!

DHMİ tarafından belirtilen şartlara göre ihaleye katılmak isteyen kişilerin 60.000.-TL geçici teminat bedeli yatırması gerekiyor.

Son gün 24 Ekim…

Kiralanacak alana talip olanların 24/10/2024 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlaması DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine teslim etmesi gerekiyor. İhale 24/10/2024 günü saat 14:30’da Kayseri Havalimanı Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgiye Kayseri Havalimanı kurumsal websitesi üzerinden ulaşmak mümkün.