Kayseri Havalimanı'ndan Uçan Uçana!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Kayseri Havalimanı'na ilişkin Ağustos ayı istatistiklerini açıkladı. Detaylar Anadolu Haber'de…

Kayseri Havalimanı'ndan Uçan Uçana!

Kayseri yüksek sanayi üretim kapasitesi ve kültür turizm faaliyetleri ile milyonların buluşma noktası olmaya devam ediyor.  Kayseri’ye ulaşım konusunda yeni terminal binasının etkisiyle çok sayıda yolcunun tercihi havayolu oluyor. 

Yüzbinlerce Yolcu Taşındı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından açıklanan verilere göre geçtiğimiz Ağustos ayında Kayseri Havalimanı’ndan iç ve dış hatları olmak üzere toplam 263 bin 49 yolcuya hizmet verildi. Havalimanı genelinde geçtiğimiz Ağustos ayındaki uçak trafik oranı ise bin 622 olarak gerçekleşti. 

Tonlarca Yük Taşındı!

DHMİ, tarafından açıklanan verilerde, Kayseri Havalimanı’ndan Ağustos ayı içerisinde hava kargo yoluyla 3 bin 603 ton yük taşındığı bilgisi de yer aldı.

Kayseri Havalimanı'ndan Uçan Uçana!

Yılın İlk Sekiz Ayında Milyonlar Uçtu!

2024 yılının ilk sekiz ayında Kayseri Havalimanı’nı milyonlar kullandı. Açıklanan verilere göre Kayseri Havalimanı iç ve dış hat olmak üzere toplam 1 milyon 738 bin 134 yolcuya hizmet verdi. Bu süreç içerisinde Kayseri Havalimanı’ndan toplam 11 bin 457 uçak trafiği gerçekleşti.

20 Bin Tonu Geçkin Yük Taşındı!

DHMİ tarafından açıklanan verilere göre yılın ilk sekiz ayında Kayseri Havalimanı’ndan 20 bin 588 Ton hava yükü taşındığı da belirtildi.