Kayseri İl Göç İdaresi işçi alacak!

Kayseri İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan alanlarda çalıştırılmak üzere İUP kapsamında görevlendirmeler yapılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri İl Göç İdaresi işçi alacak!

Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan temizlik, bakım onarım hizmetlerinin teminine yönelik olarak İşgücü Uyum Programı kapsamında geçici işçi alınacak. Hak sahibi olan çalışanların çalışma süresi 10 ay ile sınırlı olacak. 

Başvuru şartları neler?

Programa başvurmak için öncelikle İŞKUR kaydının bulunması ve mevcut bir işte başvuru tarihinden itibaren çalışmıyor olmak gerekiyor. Başvurucunun 19 yaşından gün almış ve hane gelirinin net iki asgari ücret tutarını geçmemiş olması başvuru şartlarında öne çıkıyor. 

Nasıl başvurulur?

İUP kapsamında çalışmak için başvuruda bulunmak isteyen kişilerin öncelikle İŞKUR internet sitesinden veya e devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor. Uygun koşulları sağlayan katılımcılar arasından çalıştırılacak kişiler noter usulü ile belirlenecek.  Proje kapsamında 10 kişiye çalışma imkânı sunulacak. 

Çalışma saatleri nasıl olacak?

Katılımcılar İl Göç İdaresi Merkez binası ve  sorumluluk alanında bulunan 04.11.2024 tarihinden itibaren ilk dört hafta haftada 5 gün devam eden haftalarda ise haftalarda 3 gün çalışma gerçekleştirilecek. 
Kayseri İl Göç İdaresi 'işçi alacak!