Kayseri İstihdam Fuarı Otobüs Saatleri!

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Büyük İstihdam Fuarı bugün kapılarını açtı. Tüm Kayseri halkını davetli olduğu fuara ulaşım ücretsiz olarak düzenlenecek. Peki, otobüs saatleri ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri İstihdam Fuarı Otobüs Saatleri!

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Büyük İstihdam Fuarı bugün kapılarını açtı. Tüm Kayseri halkını davetli olduğu fuara ulaşım ücretsiz olarak düzenlenecek.

Kayseri'de iş arayan binlerce kişi ile köklü firmaları buluşturacak Büyük İstihdam Fuarı bugün kapılarını açıyor. ‘İş arayan İş Bulacak’, sloganıyla düzenlenen istihdam fuarında Kayseri’nin köklü 200 firması yer alacak. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek organizasyon, 14 – 15 Mayıs tarihlerinde saat 09.00-17.00 arası açık olacak. 

Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenecek fuar için vatandaşlara ücretsiz ulaşım tahsis edildi. Kayseri’nin belirli ilçelerinden kalkacak otobüslerin saatleri vatandaşlara duyuruldu. Talas, Melikgazi, Kocasinan ve İncesu’dan kalkacak otobüsler vatandaşları direkt fuar alanına götürecek. Yine fuar alanından çıktıktan sonra otobüsler ücretsiz olarak vatandaşları merkeze götürecek.

İşte Otobüs Saatleri;

Kayseri İstihdam Fuarı Otobüs Saatleri!