Kayseri Kalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz

Kayseri'nin tarihi yapılarından biri olan ve son yıllarda yapılan restorasyon çalışmalarıyla son halini alan Kayseri Kalesi'ne dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Kalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz

Kurban Bayramı dolayısıyla Kayseri Kalesi'ne bayrama uygun bir konseptle görsel efekt uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük beğeni topladı.

Cumhuriyet Meydanı'nın göbeğinde yer alan ve Kayseri’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Kayseri Kalesi, tarih boyunca çeşitli saldırı ve işgallere maruz kalmıştır. Bu saldırılara ve işgallere karşı tedbir almak amacıyla inşa edilen kale, şehrin en önemli yapılarından biridir. Bugünkü Kayseri'nin ilk yerleşim yerlerini içine alan kale ve surlar geniş bir alana yayılmıştır.

Kayseri Kalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz

Son yapılan restorasyon çalışmasıyla birlikte içerisinde müze, kafeler ve sanatçılar sokağı barındıran Kayseri Kalesi, Kayserilileri ağırlamaya devam ediyor.

Kayseri Kalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü büyük beğeni kazandı. Bir görsel efekt uzmanı tarafından oluşturulan videoda, Kayseri Kalesi’nin girişinde yemyeşil otlar yetişirken, kalenin içerisinde devasa bir inek yer alıyor. Kurban Bayramı konsepti ile oluşturulan bu video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.