Kayseri, Kayserispor maçına kilitlendi... Ertekin'den mesaj var...

Kayserispor, Alanyaspor maçına hazır... Şehir, 3 puan için heyecanlı bir bekleyişe girdi... Kayserispor - Alanyaspor maçı saat kaçta başlayacak? Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Başkan Ali Çamlı ve Ahmet Dirgenali'ye neler söyledi?

Kayseri, Kayserispor maçına kilitlendi... Ertekin'den mesaj var...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’ya nasıl bir temennide bulundu?
Sarı-Kırmızılı kulübün ana sponsoru olan Holding’in CEO’su Ertekin, desteğini sürdürüyor. Bugün oynanacak olan Alanyaspor maçının önemine dikkat çeken Ertekin, Başkan Ali Çamlı’ya “Ali Çamlı başkanım 3 puan alalım da kutlayalım” diye temennide bulundu. 
Ertekin, Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali’ye de, Alanyaspor maçının kazanılması durumunda  “Ahmet başkan sevgili gençler söyleyin bana 3 puan alırsak galibiyeti kimin konseri ile kutlayalım?” diye sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 
Ertekin’in bu gönderisi, kısa zamanda büyük beğeni ve paylaşım aldı. Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale’nin fedakar lideri Ahmet Dirgenali de , sporseverleri Alanyaspor maçına davet ederek, “Şehrin kalbinde senin peşinde her zamanki yerimizdeyiz.” İfadelerini kullandı.  

HABER: HARUN SERBEST