Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

Kayseri'de 5 Temmuz Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Bugün neler yaşandı? 5 Temmuz Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Büyükşehir'den özel güvenlik personeline özel seminer

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline düzenlenen seminerde sertifika törenine katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini üst seviyeye çıkarma çalışmalarına devam ederken, öte yandan da personelin vatandaşa sunduğu hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla birçok hizmet içi seminer düzenliyor.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

Büyükşehir Spor AŞ'den 15 Temmuz'a özel etkinlik

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” temasıyla 3 farklı etkinlik düzenleyecek.

Spor A.Ş. bu çerçevede, Plaj Voleybolu Turnuvası, Tenis Turnuvası ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu’nda sporseverleri buluşturmaya hazırlanıyor.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

Gesi, ilçe olmak istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında Türkiye’de ilçe sayısının bine, il sayısının da 100’e çıkartılması yönündeki açıklamalarının ardından, adı türkülere de konu olan Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Mahallesi ve aynı bölgede bulunan mahallelerin muhtarları, bölgenin ilçe olması için bir araya gelerek toplantı yaptı.

Gesi Meydanı’nda düzenlenen toplantıya Kapanan Gesi Belediye Başkanı Sami Eker ile beraber Gesi, Gesi Fatih, İldem Cumhuriyet, Vekse, Bağpınar, Subaşı, Yeşilyurt, Gürpınar ve Büyükbürüngüz mahallelerinin muhtarları katıldı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

Kayseri'de 1 asırlık hapis cezası yedi!

Kayseri’de ’hırsızlık’ suçundan 100 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, özellikle ’hırsızlık’ suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

Kayseri Kapuzbaşı Şelalesi'nde şaşırtan görüntü!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı Şelalesi'nde kaydedilen görüntü şaşırttı. son zamanlarda çevredekiler tarafından kaydedilen görüntüler şaşırtıyor. Bir vatandaşın kaydederek sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde köylülerin şelaleden evlerine su çektikleri görülüyor.
Twitterdan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Burası Türkiye’nin en güzel şelalesi Kapuzbaşı Şelalesi Yahyalı Kayseri fakat civardaki köylüler su ihtiyaçlarını kendileri karşılamaya çalışınca orta nahoş manzara çekiyor. Bu borular kaldırın”
Paylaşımı yapan kişinin kaydettiği görüntüler ise dikkat çekti. Kullanıcı paylaşımında birçok siyasetçi ve yetkiliyi de etiketledi.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)

AGÜ'nün MÜDEK başarısı

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akreditasyon aldı.

AGÜ’nün tüm mühendislik lisans programlarının, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 2 yıllık akreditasyon aldı

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (5 Temmuz)