Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 24 Haziran Cumartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et


24 Haziran Cumartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün Kayseri'de neler yaşandı? Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Boydak'a gözaltı!

FETÖ davasında firari duruma düşen Mustafa Boydak İstanbul’da gözaltına alındı.Boydak ailesi ile ilgili FETÖ suçlamasıyla Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen cezaları Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin onamasının ardından firari konumda olan Hacı Boydak’ın kardeşi ve Kayseri Sanayi Odası eski Başkanı Mustafa Boydak aylar sonra İstanbul’da gözaltına alındı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Feci kazada 3 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Kayseri'de feci trafik kazası meydana geldi. 

Minibüs ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken; 16 kişi de yaralandı.

M.H. idaresindeki 34 LVP 957 plakalı minibüs, Kayseri-Malatya kara yolu Karatay mevkiinde İ.Ö'nün kullandığı 38 GG 125 plakalı tır ile çarpıştı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

TSK'nın bomba yükünü 'Seyit Onbaşı' bomba yükleme aracı taşıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne bağlı Kayseri'deki 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde yerli ve milli imkanlarla üretilen "Seyit Onbaşı" bomba yükleme aracı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterindeki savaş uçaklarının bomba yükünü taşıyor.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

KAYMEK ile ADEM arasında ne imzalandı?

Büyükşehir Belediyesi’nde, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ile Hacılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan Hacılar Aile Destek Merkezi (ADEM) arasında yapılan iş birliği protokolü imza törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ile kurumların personeli katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, KAYMEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Burada Kayseri Büyükşehir Belediyemiz KAYMEK A.Ş. ile Hacılar Kaymakamlığı arasında iş birliği protokolü yapıyoruz. İş birliği protokolü içerisinde tabi ADEM var. El sanatları kursları düzenlenmesine ilişkin bir protokol imzalayacağız. Hacılar’daki meslek edindirme kurs merkezimizde bu tür faaliyetleri iş birliği içerisinde yapacağız” dedi.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

ERÜ'den TUBİTAK başarısı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Doktora Öğrencisi Halime Dana, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'ndan (TÜBİTAK) başarı elde etti. 

ERÜ Betül Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi'nde (GENKÖK) çalışmalarını yürüten doktora öğrencisi Halime Dana’nın "Otistik Fare Modelinde Farklı Gelişim Dönemlerindeki İmmünolojik İşaretlerin Belirlenmesi” başlıklı projesi TUBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Son dakika: O cinayette önemli gelişme!

Taksiciler arasında meydana gelen cinayette son dakika gelişmesi yaşandı. İddiaya göre, yolcu taşıma nedeniyle çıkan kavgada, meslektaşını bıçaklayarak öldüren şahıs ve kendisine yardım ettiği belirlenen babası adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Melikgazi ilçesine bağlı Köşk Mahallesi Talas Bulvarı’ndaki bir taksi durağında meydana gelen olayda, taksiciler Ali Demirel (37) ile R.D. (23) arasında iddiaya göre yolcu meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?