Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de 30 Haziran günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de 30 Haziran günü neler yaşandı? Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayserispor'un Senegalli oyuncusu Kurban Bayramı'nı kutladı

Kayserispor’un Senegalli oyuncusu Mame Baba Thiam, ailesi ile birlikte Kurban Bayramı'nı kutladı.Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da sezonun tamamlanmasının ardından oyuncular sezonun yorgunluğu aileleri ile tatil yaparak atıyor. Son 2 sezondur sarı kırmızılı takımın en golcü oyuncusu olan Mame Baba Thiam tatilini ailesi ile birlikte ülkesinde geçiriyor. Thiam kurban bayramı nedeniyle aile ile birlikte kurban kesti.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de deprem meydana geldi

Kayseri’nin Sarız ilçesinde 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 7.12 sularında merkez üssü Kayseri’nin Sarız ilçesi olan 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6.1 derinlikte meydana gelen deprem ilçeye yakın bazı bölgelerde hissedilirken, ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yaşanmadı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

KAÇEM'den gilaburu sirkesi...

Kayseri'de faaliyet gösteren Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezi Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KAÇEM) üyeleri, kentte yetiştirilen coğrafi işaret tescilli gilaburu sirkesi yaparak tüketicinin beğenisine sundu. 2018 yılında kurulan KAÇEM, kendi arazilerinde atalık tohumlardan organik sertifikalı ürünler yetiştiriyor. Salça, tarhana, erişte, marmelat, reçel, kurutulmuş meyve ve sebzeleri "Yerelde Üret Yerelde Tüket" sloganıyla hazırlayan kadın çiftçiler, yeni tatları da müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kayseri'de kurbanını kesen sucuk yapıyor

Kayseri'de kurbanını kesen sucuk yapıyor. Kurbanını kesen vatandaşlar, etlerini kasaplarda sucuk ve sucuk içi yaptırdı. Kasap Ali Türkmen, “Kurban etinin bir kısmını vatandaşlar sucuk ve sucuk içi olarak tüketmeye çalışıyor” dedi.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Kuşunu yakalamak isterken öldü!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, iddiaya göre, bir şahıs kuşunu yakalamak isterken 22 katlı rezidansın çatısından düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye ve iddiaya göre, Hunat Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan The Kayseri Forum Residences B blokta meydana gelen olayda, kaçan kuşunu yakalamak isteyen Mustafa T. (47) Resideces’ın çatısına çıktı. Dengesini kaybeden Mustafa T., 22 kat yüksekten beton zemine çakıldı.

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?

Arıkan'dan bayram ziyareti...

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan; Ankara’da partisinin bayramlaşma heyeti ile birlikte siyasi partilerle bayram ziyaretinde bulundu. Türkiye siyasetinin nezaketini temsil eden siyasi partiler arası bayramlaşma, bu bayram da Ankara’da gerçekleştirildi. Siyasi partiler çeşitli heyetlerle birbirlerini ziyaret ederek bayramlaştı. Genel merkezlerdeki heyetler, misafirleri ağırlarken; partilerin çeşitli heyetleri de genel merkezlere misafir oldu. 28. Dönem Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da Saadet Partisi’nin bayramlaşma heyetindeydi. 

Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı?