Kayseri Kitap Fuarı 7. kez kapılarını açıyor

Ziyaretçi rekoruna sahip Kayseri Kitap Fuarı, 11 Ekim Cuma günü 7. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Kitap Fuarı 7. kez kapılarını açıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretçi rekoruna sahip Kayseri Kitap Fuarı, 11 Ekim Cuma günü 7. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Kadim kent Kayseri’nin kütüphaneler şehri olarak anılmasına büyük katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç önderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, alanında örnek gösterilen Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’ncisine ev sahipliği yapacak.  

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 11 Ekim Cuma günü saat 13.30’da tören ile açılışı yapılacak olan ve 20 Ekim’e kadar sürecek Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’na, Kayseri’nin yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler bekleniyor.

Kayseri Kitap Fuarı 7. kez kapılarını açıyor

412 yayınevi, 513 yazar ile 3 milyonu aşkın kitabın yer alacağı Kayseri Kitap Fuarı, edebiyat dünyasının önemli isimlerini misafir edecek.

1 milyon ziyaretçinin hedeflendiği dolu dolu geçecek 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda tarihe ve kültüre ışık tutan Prof. Dr. İlber Ortaylı da kitapseverlerle bir araya gelecek. Prof. Dr. Ortaylı’nın konferansı Erciyes Kültür Merkezi’nde 11 Ekim Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

Kayseri Kitap Fuarı 7. kez kapılarını açıyor

11-20 Ekim günleri boyunca saat 9.00’da kapılarını açacak olan kitap fuarı, saat 21.00’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Şehir dışından gelecek birbirinden önemli yazar, şair ve gazetecilerin yanı sıra Kayserili yazarlar için de stantların açılacağı Kayseri Kitap Fuarı’nda yazarların söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek. 

Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa da Kitap Fuarında Olacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri de 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda yerini alacak. Kurulacak stantta, kitap fuarı süresi boyunca kitapseverlerin talep, görüş ve önerileri dinlenecek.