Kayseri Kitap Fuarı'nda geri sayım başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Şehrimizi kitap fuarı heyecanı sardı' diyerek, Kayseri 7'nci Kitap Fuarı'na gençler başta olmak üzere, tüm vatandaşları davet etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Kitap Fuarı'nda geri sayım başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında yedincisi düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı’na gençler başta olmak üzere, tüm vatandaşları davet etti. Başkan Büyükkılıç, 'Şehrimizi kitap fuarı heyecanı sardı. Geçtiğimiz yıl kırdığımız 1 milyon ziyaretçi rekorunu yine kırmak için sabırsızlanıyoruz' dedi.

Okuyan ve okutan şehir olarak bilinen kadim kent Kayseri’yi her geçen gün yaptığı etkinliklerle üst seviyeye taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve 412 yayınevi, 513 yazar ile 3 milyonu aşkın kitabın yer alacağı 7’nci Kayseri Kitap Fuarı, 11-20 Ekim günleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Başkan Büyükkılıç, kitap fuarında 500 civarında yazarın olacağını ve fuara 10 gün içerisinde birçok yazarın katılacağını kaydederek, “Geçtiğimiz yıl kırdığımız 1 milyon ziyaretçi rekorunu yine kırmak için sabırsızlanıyoruz. Kayseri’de her yer kitap kokacak. Cuma günü kitap fuarının açılışına vatandaşlarımızı bekliyoruz. 412 yayınevi, 513 yazar ve 3 milyonu aşkın kitabın yer alacağı 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda yine kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz” dedi.

Büyükkılıç, kitap fuarına İlber Ortaylı, Yusuf Kaplan, Serdar Tuncer, Bahadır Yenişehirlioğlu, Mehmet Akif Ersoy, Şükrü Erbaş, Nurullah Genç, Alişan Kapaklıkaya ve Nur Viral gibi yazarların yer alacağı toplam 513 yazar, şair ve gazetecinin katılacağını söyleyerek, “Bu fuarımız ile kütüphaneler ve âlimler şehri, üniversite dostu, genç dostu bir şehir olarak en güzel hizmetlerden birini bir kez daha sunmuş olacağız” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 11-20 Ekim günleri arasında, önceki yıllarda ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan, alanında örnek gösterilen kitap fuarının 7’ncisine ev sahipliği yapacak.