Kayseri Lider İş Kadınlarından Kız Çocuklarına Büyük Destek!

Kayseri Lider İş Kadınları Derneği'nin hazırlamış olduğu kahvaltı programında şehrin lider iş kadınları bir araya geldi. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Lider İş Kadınlarından Kız Çocuklarına Büyük Destek!

Kayseri Lider İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Canbolat Vural ve yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri protokolü ve Kayserili iş kadınları katıldı. Gelirinin kız çocuklarının eğitiminde kullanılacağı program Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayarak Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Canbolat Vural’ın yaptığı açılış konuşması ile devam etti.


Canbolat konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederken Kayseri’deki iş kadınlarının sektördeki başarı ve mücadelesine değindi. Canbolat kadınların ülke ekonomisi ve istihdama büyük katkılar sağladıklarını kaydetti. 

Kayseri Lider İş Kadınlarından Kız Çocuklarına Büyük Destek!


Programa katılan Büyükkılıç ise böyle bir programa katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, ‘Bir Gevher Nesibe Sultan, Hunat Hatun Kayserimizin önder kadınları olarak bugünlere kadar tanındıysa elbette lider kadınlarda yaptıkları çalışmalar ile ihracatımıza ve istihdama yapmış oldukları katkılarla her zaman hayırla anılacaktır. Kayserimizin daha yaşanabilir herkesin huzur içerisinde konforlu bir ortamda yaşayabilmesi için gayret gösteriyoruz. Çok şükür şehrimizin iyi bir noktaya geldiğini de görüyoruz. Yeter mi yetmez, her zaman iyinin daha iyisi, güzelin daha güzeli, başarının daha başarılı bir şehri olmak hedefimizdir’ dedi. 

Kayseri Lider İş Kadınlarından Kız Çocuklarına Büyük Destek!


Programda hazırlanan slayt gösterisinde kütüphanecilik alanında Kayseri’nin ve Türkiye’nin ilk kadın profesörü olan Jale Baysal, Kayseri'nin ilk kadın milletvekili Ferruha Güpgüpoğlu gibi lider kadınların canlandırılması büyük alkış topladı.