Kayseri merkezde tanesi 2.5 TL - Burada 15 TL'ye satılıyor!

İlkbahar aylarında tohumu atılan sebze fideleri, Kayseri'de de pek çok noktada satışa sunulmaya başladı. Merkezde tanesi 2,5 TL olan fideler Kuşçu'da 15 TL'ye satılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri merkezde tanesi 2.5 TL - Burada 15 TL'ye satılıyor!

Kayseri’de havaların ısınmasıyla birlikte yetiştirilen domates, salatalık, biber gibi birçok sebze fideleri tezgâhlarda satışa sunulmaya başladı. 2,5 TL’den satışa sunulan sebze fideleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken aynı fidelerin Kuşçu’da 15 TL’ye satılması tepki gördü. 

Kayseri merkezde tanesi 2.5 TL - Burada 15 TL'ye satılıyor!

Burada 2,5 TL!

Yıllardır fide satıcılığı yaptığını söyleyen Kayseri Fidancılık görevlisi fiyatlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, ‘Domates, biber fideleri 2,5 TL. Salatalık, acur, altın çilek, fesleğen, burada ne ararsanız var. Hepsi de 2,5 TL tane fiyatı. Viyol çiçekler 15 TL, saksılı çiçekler 50 TL’den başlıyor, 100-150. Askılılar 150-200 TL bandında, salon çiçekleri 200-400 TL arasında değişiyor' dedi.

Kuşçu'da 15 TL!

Kayseri’nin merkezinde bulunan fidecide tane fiyatı 2,5 TL iken Kuşçu’da 15 TL olması vatandaşları şaşırttı.

Vatandaşlar ‘İyi ki almamışım’ yorumlarında bulunurken, Kuşçu’da satışı yapılan fidelerin daha kaliteli olduğu belirtiliyor. Fiyatların kaliteye göre arttığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.