Kayseri Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!

Kayseri'de Türkiye'nin en büyük biyolojik gölet özelliğini bulunduran Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi yaz aylarında vatandaşların uğrak noktası oldu. Özellikle Mazakaland'ın millet bahçesi içerisine açtığı eğlence yeri Wejoy Park'ta uzun kuyruklar oluştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!

Kayseri'de, 1 milyon 260 bin metrekare alanıyla Türkiye’nin açılışı yapılmış en büyük Millet Bahçesi özelliğine sahip olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, yaz aylarında vatandaşların vakit geçirdiği bir alan olarak öne çıktı. Eğlence merkezi Mazakaland ise millet bahçesi içerisine inşa ettiği Wejoy Park'ile pek çok ziyaretçiyi ağırlarken gişe de uzun kuyruklar oluştu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi zaman zaman alanın büyüklüğü ve değerlendirilmesine ilişkin bazı eleştiriler alsa da onlarca vatandaş, millet bahçesine akın ediyor. Kimi vatandaşlar kendi hazırladıkları yemekleri açık alanda yemek için çardaklarda yer arayışına girerken kimi vatandaşlar eğlence merkezi veya spor merkezine gidiyor. Genç nüfus ise alan içerisindeki kafelerde vakit geçirmeyi tercih ediyor.

Kayseri RTE Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!

Wejoy Park ise içerisinde bulundurduğu çarpışan arabalar, trambolin, asansör, hızlı tren gibi eğence üniteleri akşam vakti ışıklandırmalar ile dikkat çekiyor. Özellikle genç nüfus ışıklandırmalar eşliğinde fotoğraf çekilmeyi ihmal etmiyor. Mazakaland'ın bulunduğu konuma göre daha merkezi olan Wejoy Park insanların millet bahçesinde en çok tercih ettiği yer oluyor. Bu nedenle de bilet gişesinde uzun kuyruklar oluşuyor.

Kayseri RTE Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!

Wejoy Park bilet fiyatları!

Wejoy Park'ta gençlerin yanı sıra çocuklara uygun eğlence ünitelerinin bulunması nedeniyle alanda her kesimden vatandaş bulunuyor. Bilet fiyatları ise aşağıdaki gibidir, 

Hızlı tren: 100 TL

Discovery: 80 TL

Atlı Karınca: 50 TL

Kule: 60 TL

Çarpışan Araba: 60 TL

Airborne: 80 TL

Trambolin: 60TL

Kayseri RTE Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!Kayseri RTE Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!Kayseri RTE Millet Bahçesi'nde uzun kuyruk oluştu!