Kayseri milletvekili Böhürler, ünlü oyuncuyu eleştirdi!

Sahipsiz hayvanlara iişkin yürütülen çalışmalar son zamanlarda tepki topluyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de ünlü oyuncu Özge Özder'i bakın nasıl eleştirdi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayserii haberlerinde...

Kayseri milletvekili Böhürler, ünlü oyuncuyu eleştirdi!

Sokak hayvanlarının toplatılması, ötenazi tartışmaları gündemden düşmüyor. Vatandaşları ikiye bölen bu konuda Ak Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, ünlü oyuncu Özge Özder'in paylaşımını eleştirdi. Böhürler, 'Bu hayvanseverlik filan değil, insanlıktan kopuş.' dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir köpeğin yola çıkması sonucu motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Motosiklet sürücüsü yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken Özder de yoldan geçtiği sırada o anları kayıt altına alarak, 'Maalesef bir motor kazasına tanıklık ettik. Motorlu araç köpeğimize çarptı. Bodrum belediyeyi aradık, anında ekip yola çıktı. Köpeğin başında bekliyoruz. Ambulans da yaralıları aldı herhalde.' dedi.

'İnsanlıktan Kopuş...'

Kayseri milletvekili Böhürler, ünlü oyuncuyu eleştirdi!

Özder'in bu sözleri sosyal medya platformlarında tartışmaya neden oldu. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler'de sosyal medyada bu görüntülere ilişkin, 'Bodrum'da yola çıkan başıboş köpek yüzünden yaşanan kazada bir motosiklet sürücüsü ağır yaralanıyor. O sırada yoldan geçen bir oyuncu, motosiklet sürücüsünün değil köpeğin başında bekliyor. Bu hayvanseverlik filan değil, insanlıktan kopuş.' ifadelerini kullandı.