Kayseri namaz vakitleri (13 Eylül)

Kayseri'de namaz, ezan vakitleri, kent genelinde en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki öğle, ikindi, akşam, yatsı ezanı kaçta okunacak? Kayseri namaz vakitleri nasıl? Ayrıca kahve falının İslam'daki yerini de konu edindik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri namaz vakitleri (13 Eylül)

Kayseri'de namaz, ezan vakitleri, kent genelinde en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Ayrıca kahve falının İslam'daki yerini de konu edindik. İşte detaylar....

Kahve falı günümüzde oldukça popüler olan hatta ticarete dökülmüş bir iştir. Özellikle kafelerde anlaşmalı falcılar bulunur. Öyle ki konuyla ilgili 'Fala inanma, falsız da kalma' sözü ile espiri halini almıştır.

Tarih boyunca insanlar geleceğe merak ile çeşitli falcılara, kahinlere ve büyücülere başvurmuştur ve bu durum islamda hoş karşılanmaz. Çünkü İslam dinine göre geleceği Allah'tan başkası bilemez.

Kayseri namaz vakitleri (13 Eylül)

Falın aslı da gaipten haber verme ve gelecege ait olayları bilmeyi iddia etme esasına dayanır. Halbuki, insanların ne olacağını bilemeyecekleri, Kur`ân-ı Kerîm tarafından açıkça haber verilir. (Lokman (31 ) 34. )

Ayrıca, Peygamberimiz bunun mümkün olamayacağını, bir çok şeyin kendisine de bildirilmediğini söyleyerek anlatır. Kur`ân-ı Kerîm fal bakma eylemlerinin, şeytanın işlerinden bir "pislik" olduğunu söyler.(Mâide (5) 90.)

Kayseri namaz vakitleri (13 Eylül)

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 04:47

Güneş: 06:10

Öğle: 12:39

İkindi: 16:12 

Akşam: 18:58

Yatsı: 20:16