Kayseri namaz vakitleri (21 Aralık)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (21 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, ezanın kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadi ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Duası

Allah’ım! Manevi mevsim üç aylar hürmetine, kırık kalpleri onarabilmeyi, yaralı gönülleri imar edebilmeyi, haset, kin ve nefretten kurtulabilmeyi, sevgi, merhamet ve kardeşlik köprüleri kurabilmeyi bizlere bahşeyle, bizleri günahta ve düşmanlıkta değil; iyilikte ve takvada yardımlaşanlardan eyle! 

Günün Hadisi

Ebû Hüreyre’den nakledildiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Müslüman -veya mümin- bir kul/kişi abdest alır da yüzünü yıkarsa, gözleri ile baktığı her günah suyla -yahut suyun son damlasıyla- yüzünden çıkar gider. Ellerini yıkadığı zaman elleriyle işlediği her günah su ile -yahut suyun son damlası ile- beraber ellerinden çıkar gider. Ayaklarını yıkadığı zaman ayaklarının yürüyerek işlediği her günah su ile -yahut suyun son damlasıylabirlikte çıkar gider. Sonunda o kul/kişi günahlarından arınmış olur.

(M577 Müslim, Tahâret, 32; T2 Tirmizî, Tahâret, 1)

Günün Ayeti

Siz, insalar için ortaya çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz. İyiliği emrederseniz, kötülükten alıkoyarsanız ve Allah'a inanırsınız..

Al-i İmran Sûresi, 3/110. Ayet

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 06.16

Güneş : 07:45

Öğle : 12:41

İkindi : 15:06

Akşam : 17:26

Yatsı : 18:50