Kayseri namaz vakitleri (23 Aralık)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (23 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, ezanın kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadi ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Hadisi 

Nu’mân b. Beşîr’in naklettiğine göre Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Müminler, birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet ve şefkat göstermede, tıpkı bir organı rahatsızlandığında diğer organları da uykusuzluk ve yüksek ateşle bu acıyı paylaşan bir bedene benzer.

(M6586 Müslim, Birr, 66; B6011 Buhârî, Edeb, 27)

Günün Duası

Ya Rabbi! Bizlere şükreden bir gőnül ihsan eyle, nankőrlük yapanlardan uzak eyle. Hesabını veremeyeceğimiz haram rızkı bizlere çoluk çocuğumuza nasip eyleme. Hiçbir mü’min kardeşimizi işsizlikle, güçsüzlükle, açlıkla, yoksuklukla imtihan eyleme. Paranın dünya malının kasalarımıza, cüzdanlarımıza girmesini nasip eyle, ancak kalplerimize girmesini nasip eyleme.

Günün Ayeti

Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kur’an’ın indirildiği aydır. Öyle ise sizden ramazan ayını idrak edenler onda oruç tutsun. Kim o anda hasta veya yolcu olursa (tutamadığı günler sayısınca) başka günlerde kaza etsin. Allah sizin için kolaylık ister, zorluk istemez. Bütün bunlar, sayıyı tamamlamanız ve size doğru yolu göstermesine karşılık, Allah’ı tazim etmeniz, şükretmeniz içindir.

Bakara Sûresi 185. Ayet

Kayseri Namaz Vakitleri

İmsak: 06.17

Güneş : 07:46

Öğle : 12:42

İkindi : 15:07

Akşam : 17:27

Yatsı : 18:51