Kayseri namaz vakitleri (23 Kasım)

Kayseri namaz vakitleri 23 Kasım Perşembe günü nasıl olacak? Ezan saatlerini detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (23 Kasım)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de namaz vakitlerinin nasıl olacağı, 23 Kasım Perşembe günü ezanın kaçta okunacağını sizin için derlerken gününüze ışık tutacak günün ayeti, hadisi ve duasını da sizler için derledik.

Günün Ayeti

Gerçek müminler ancak o müminlerdir ki, Allah anıldığı zaman yürekleri ürperir, âyetleri okunduğu zaman imanlarını arttırır. Ve bunlar yalnızca Rablerine tevekkül ederler. (ENFAL/2)

Günün Hadisi

Ebû Hüreyre’den rivayet edildiğine göre, Allah Resûlü (sav) şöyle buyurmuştur: 'İmanın yetmiş küsur şubesi vardır. Bunların en üstünü 'Lâ ilâhe illâllâh' (Allah’tan başka ilâh yoktur.) sözüdür. En alt derecesi ise yoldaki eziyet veren şeyleri kaldırmaktır. Hayâ da imanın bir şubesidir.'

(N5008 Nesâî, Îmân, 16; M153 Müslim, Îmân, 58)

Günün Duası

Hakiki iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi; kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste Ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tövbe nasip eyle.

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05.55

Güneş: 07.21

Öğle: 12.29

İkindi: 15.05

Akşam: 17.27

Yatsı: 18.48