Kayseri namaz vakitleri (25 Haziran)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (25 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününüze ışık tutacak ayet, hadis ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

Savaşta inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman hemen boyunlarını vurun. Nihayet onlara üstün geldiğiniz zaman bağı sıkı bağlayıp esir alın. Sonra harp ağırlıklarını atıp, savaş bitince de onları ya karşılıksız olarak, ya da fidye ile salıverin. Allah’ın emri budur. Eğer Allah dileseydi onlardan başka türlü de intikam alırdı. Fakat böyle olması sizi birbirinizle denemek içindir. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmaz.

Muhammed/4

Günün Hadisi

Ümmü Seleme’nin naklettiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: ''Birinizin başına bir musibet/acı bir şey geldiği zaman, “Biz Allah’a aidiz ve biz O’na döneceğiz. Allah’ım! Başıma gelen musibetin/acının mükâfatını senden bekliyorum, bundan dolayı bana ecir ihsan et, benim için onu daha hayırlısıyla değiştir.'' desin.''

(D3119 Ebû Dâvûd, Cenâiz, 17-18; M2126 Müslim, Cenâiz, 3)

Günün Duası

Allah'ım! Açlıktan sana sığınırım. Çünkü açlık, ne kötü bir arkadaştır. Hainlikten de sana sığınırım. Çünkü hainlik, ne kötü bir sırdaştır.

Kayseri Namaz Vakitleri

İmsak: 03:16

Güneş: 05:08

Öğle: 12:46

İkindi: 16:41

Akşam: 20:14

Yatsı: 21:57