Kayseri namaz vakitleri (6 Aralık)

Kayseri'de namaz vakitleri sıkça araştırılıyor. Peki öğle, ikindi, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (6 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar kentteki namaz vakitleri, ezanın kaçta okunacağını günlük araştırıyor. Kış aylarıının gelmesiyle saatler değişkenlik gösterirken vatandaşlar ezan saatini kaçırmak istemiyor. Bizde günün duası, ayet ve hadisleri ille namaz vakitlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

İsra Suresi, 46. ayet: Ve onların kalpleri üzerine, onu kavrayıp anlamalarını engelleyen kabuklar, kulaklarına da bir ağırlık koyduk. Sen Kur'an'da sadece Rabbini "bir ve tek" (İlah olarak) andığın zaman, 'nefretle kaçar vaziyette' gerisin geriye giderler.

Günün Hadisi

Dua, ibadetin özüdür. (Tirmizî, Deavât, 1)

Günün Duası

Devletimizi payidar, milletimizi bahtiyar eyle! Bizi, ana - babamızı ve bütün Mü’minleri bağışla! Bizlere dünyada da, âhirette de iyilik ve güzellikler ihsan eyle. Müslümanca bir hayat yaşamayı ve son nefesimizde kelime-i şahadet ki buyrun 'Eşhedü en lâ ilahe illallah ve Eşhedü enne Muhammeden abduhü ve rasulühü' diyerek çene kapamayı bizlere nasip eyle Allah'ım! Sana açılan ellerimizi, sevginle dolan gönüllerimizi, rahmet ve inayetini gözleyen yüreklerimizi boş çevirme Lütfu kereminle; dua ve niyazlarımızı kabul eyle Allah’ım!

Kayseri Namaz Vakitleri

İmsak: 06.06

Güneş: 07.34

Öğle: 12.34

İkindi: 15.02

Akşam: 17.23

Yatsı: 18.46