Kayseri namaz vakitleri (9 Ekim)

Kayseri'de namaz vakitleri en çok araştırılanlar arasında yerini koruyor. Özellikle hafta başında vatandaşlar bir anda günün temposuna kapılıp gidiyor. Bu noktada namaz vakitlerini sürekli araştıran müslümanlar ezanı kaçırmak istemiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (9 Ekim)

Kayseri'de namaz vakitleri en çok araştırılanlar arasında yerini koruyor. Özellikle hafta başında vatandaşlar bir anda günün temposuna kapılıp gidiyor. Bu noktada namaz vakitlerini sürekli araştıran müslümanlar vakti kaçırmak istemiyor. Dolayısıyla vatandaşlar sıkça internet adresi üzerinden veya çeşitli mobil uygulamalardan ezan vaktini takip ediyor.

Kayseri namaz vakitlerini Anadolu Haber olarak sizler için derledik.

Günün Ayeti

Ey İnananlar! Sabredin, düşmanlarınızdan daha sabırlı olun, cihada hazır bulunun, Allah'a karşı gelmekten sakının ki başarıya erişebilesiniz.

Al-i İmran Sûresi, 200. Ayet

Günün Duası

Allah'ım! Bu günde bana zekâ ve uyanıklık (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batıl işlerden uzaklaştır. Bu günde indirdiğin her hayırdan bana da bir nasip ayır; cömertliğin hakkına ey cömertlerin en cömerdi!

Günün Hadisi

Kim işlediği hayrı şöhret kazanmak için halka duyurursa, Allah da onun gizli işlerini duyurur. Kim de işlediği hayrı, halkın takdirini kazanmak ...

(Buhârî, "Rikâk", 36; Müslim, "Zühd", 48)

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05:13  

Güneş: 06:34

Öğle: 12:31

İkindi: 15:43

Akşam: 18:17

Yatsı: 19:33