Kayseri'nin 69 Yıllık Markası Köklü Değişiklik Yapıyor

Kayseri'nin 69 yıllık beyaz eşya devi tarihi bir adım atarak markasını değiştirme kararı aldı. Türkiye'nin köklü markası, gelecekte tüm dünyada, farklı bir marka adı altında faaliyet gösterecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'nin 69 Yıllık Markası Köklü Değişiklik Yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin köklü beyaz eşya markası, 69 yıllık tarihinde önemli bir değişikliğe imza atıyor. Şirket, gelecekte tüm dünyada farklı bir marka adı altında faaliyet gösterecek. Şirket, bu değişiklikle birlikte, gelecekte global pazarda farklı bir marka adı altında faaliyet gösterecek.

Yeni markası ile piyasaya çıkacak

Arçelik, 69 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü beyaz eşya üreticilerinden biri olarak biliniyor. Ancak şirket, daha dinamik ve küresel bir marka imajı oluşturmak için önemli bir değişikliğe gitme kararı aldı. Bundan böyle Arçelik, dünya genelinde Beko markasıyla anılacak.

Global ölçekte daha güçlü bir marka imajı yaratılacak

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Arçelik’in bu markalaşma değişikliğiyle dünya çapındaki tüm çalışanlarını ve operasyonlarını tek bir kurumsal çatı altında toplama hedefinde olduğu belirtildi. Şirketin bu adımı, global ölçekte daha güçlü bir marka imajı yaratma ve tüm bağlı ortaklıklarının isimlerini Beko markasıyla uyumlu hale getirme amacı güttüğünü gösterdi.

Kayseri'nin 69 Yıllık Markası Köklü Değişiklik Yapıyor

Açıklamada, markalaşma sürecinin yalnızca isim değişikliğiyle sınırlı kalmayacağı, aynı zamanda şirketin uluslararası düzeyde daha etkili ve bütünleşik bir strateji izlemeyi planladığı ifade edildi. Yeni markalaşma süreci, Arçelik’in mevcut yurt dışı operasyonlarının yanı sıra, dünya genelindeki bağlı ortaklıklarının da Beko adı altında yeniden yapılandırılmasını öngörüyor.