Kayseri'nin Acı Kaybı – Genç Yaşta Vefat Etti

Kayseri Barosu'na kayıtlı genç avukat Özge İrem Solak, yaşamını yitirdi. 2020 yılında avukatlık mesleğine adım atan Solak, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin Acı Kaybı – Genç Yaşta Vefat Etti

Henüz 32 yaşında olan Solak’ın, beyin kanaması sonucu vefat ettiği bildirildi.

Bir süredir Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Solak, geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyonlar nedeniyle beyin kanaması geçirmiş ve kurtarılamamıştı. 

Nüfus Müdürünün Kızı Olduğu Ortaya Çıktı

Özge İrem Solak’ın, Tomarza İlçe Nüfus Müdürü Yüksek Solak’ın kızı olduğu öğrenildi. Solak'ın vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere meslektaşları arasında da büyük bir üzüntü yarattı. 

2020’de Avukatlık Mesleğine Başladı

Kariyerine 2020 yılında başlayan Özge İrem Solak, kısa süre içinde dikkat çeken bir avukat olarak tanındı. Genç yaşına rağmen baroda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Solak, çevresi tarafından büyük bir kayıp olarak anılıyor.

Kayseri Barosu’ndan Taziye Mesajı

Kayseri Barosu, Özge İrem Solak’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayarak, genç avukatın kaybının derin bir üzüntü yarattığını belirtti. Baro, Solak’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cenaze Töreni Bugün Yapılacak

Özge İrem Solak’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Solak’ın yakınları ve meslektaşları, genç avukata son görevlerini yerine getirmek üzere camide bir araya gelecekler.