Kayseri'nin bu yolunda yayalara yeşil yanarken geçmek mümkün değil!

Kayseri'de her geçen gün artan araç sayısı trafikte zor anlara neden oluyor. Hem yayaların hem de araç sürücüler trafikte oldukça zorlanıyor. Kayseri Hastane caddesine girişte bulunan bu yolda yayalara yeşil yandığı halde yayaların araçlardan dolayı geçememesi de sıkıntı yaratıyor. Bu yolda yeşil yanarken geçmek mümkün olmuyor! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin bu yolunda yayalara yeşil yanarken geçmek mümkün değil!

Kayseri’de araç sayısının artması ile birlikte trafikte hem yayalar hem de sürücüler zor anlar yaşıyor. Özellikle Meydan tarafından Hastane caddesine girilen bu yolda yayalara yeşil ışık yanmasına rağmen sürücülerin yol vermemesi şikayetlere konu oluyor.

Kayseri’de trafikte yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Araç sürücüleri ve yayaların uymak zorunda olduğu kurallara uyulmaması şikayetlere konu oluyor. Kayseri’nin bir çok yerinde yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen, geçilmesi sürücülerin şikayetlerinin başında geliyor. Yayalarda hızla gelen araçların kırmızı ışıkta geçmesinden dolayı şikayette bulunuyor. Kayseri’de yaya ve sürücülerin şikayetleri her geçen gün artarken, Hastane caddesine girişte bulunan sorun vatandaşlar için daha can sıkıcı bir hale gelmeye başladı.

Bu yoldan geçmek mümkün değil!

Cumhuriyet Meydanı tarafından Hastane Caddesine girilen yolda yayalar için uyarı işareti bulunuyor. Yayalar için yeşil ışığın yandığı anlarda birçok araç sürücüsü bu kurala uymayarak yaya yolunda bulunan insanların üzerine araçlarını sürerek zor anlar yaşatıyorlar. Konu ile ilgili WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulunan Ç.K. ‘Her gün buradan iş yerime gidiyorum. Yayalara yeşil yanmasına rağmen araçlar asla durmuyor. Özellikle otobüs şoförleri asla durmuyor. Yani alan çok kısa bir noktada onları da anlayabiliyorum ama o zaman oraya ışık koymanın ne manası var. Buradan geçerken yayalar yeşili görünce direk karşıya geçmek istiyor. Tam ışık yandı geçeyim diyorsun bir araba üzerine geliyor. Yaya yolunda olmamıza rağmen araçlar geçmemize müsade etmiyor. Videoda da göreceksiniz zaten. Yetkililerden bu yola bir çara bulmalarını talep ediyorum’ dedi.