Kayseri'nin Eski İl Milli Eğitim Müdürünün Görev Yeri Belli Oldu

Eğitim camiasında uzun yıllardır tecrübeye sahip olan Kayseri'nin eski İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin yeni görev yeri belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'nin Eski İl Milli Eğitim Müdürünün Görev Yeri Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin eski İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse’nin yeni görev yeri belli oldu. 18 ay boyunca Kayseri’ede görev yalan Karaköse Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Karaköse, 2023'te Ayhan Teltik’in yerine Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış, geçtiğimiz aylarda ise yerine Coşkun Esen atanmıştı. 

Bahameddin Karaköse kimdir?

Bahameddin Karaköse, 2001-2013 yılları arasında Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bu süreçte, kurumda müdür vekili, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaparak önemli deneyimler kazandı. 2017-2019 yılları arasında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığı yaparak, eğitim yönetimi konusunda önemli tecrübeler edinmiştir. 2019 yılında Kayseri’ye geri dönen Karaköse, Kayseri İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev almıştı.
 Karaköse, 26 Ocak 2023 tarihinde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Geçtiğimiz aylarda görevden alındı ve yerine Coşkun Esen atandı.