Kayseri'nin Göbeğindeki Dev İşletmeye Yeni Müdür!

Kayseri'de bulunan dünyaca ünlü Wyndham Grand'a yeni müdür olarak, sektörün tecrübeli ismi Necmi Yılmaz atandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'nin Göbeğindeki Dev İşletmeye Yeni Müdür!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya genelinde 22 markası ile 95'den fazla ülkede ve yaklaşık 9 bin 280 tesisle dünyanın en büyük ve en çeşitli oteller zinciri olan Wyndham Grand Kayseri’nin yeni Genel Müdürü oldu. Konaklama sektöründe geniş deneyime sahip olan Necmi Yılmaz, uzun yıllardır sektörde edindiği tecrübeleri ve liderlik vasıflarıyla otelin yönetimini devraldı.

Kayseri'nin Göbeğindeki Dev İşletmeye Yeni Müdür!

Necmi Yılmaz, kariyerine başladığı günden bu yana pek çok önemli otelde görev aldı ve konaklama sektöründe saygın bir isim haline geldi. Yeni göreviyle birlikte Wyndham Grand Kayseri’nin müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini daha da artırmayı hedefliyor.

Lüks kategoriden ekonomik kategoriye kadar sunulan en geniş konaklama olanaklarının yanı sıra eşsiz bir misafir hizmeti ve ayrıcalıklar sunan Wyndham Grand Kayseri, merkezi konumu ve sunduğu üst düzey hizmetlerle kentin ön çıkan otelleri arasında yer alıyor. Otelin Necmi Yılmaz’ın liderliğinde, bölgedeki en prestijli konaklama tesislerinden biri olma hedefini sürdüreceği belirtiliyor.

Sektörün tanınan isimleri yeni görevine başlamanın heyecanını yaşayan Necmi Yılmaz'a tebriklerini ilettiler.