Kayseri'nin Gözde Mekanı - Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer

Kayseri'nin doğal güzellikleriyle öne çıkan bu mekan, vatandaşların oldukça dikkatini çekiyor. Mavi ve yeşilin tonlarının buluştuğu bu alanda ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'nin Gözde Mekanı - Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin doğal güzellikleriyle öne çıkan Barsama Mesire Alanı, vatandaşların oldukça dikkatini çekiyor. Mavi ve yeşilin tonlarının buluştuğu bu alanda ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kayseri'deki bu gözde mekan, yeşil bitki örtüsü ve akarsuyuyla ziyaretçilerini cezbediyor. Alan, 85 adet kamelya ve piknik masası, 15 adet Osmanlı çeşmesiyle oldukça dikkat çekici. Çocuklar için keyifli vakit geçirebilecekleri oyun parkları da mevcut. Yazın sıcaktan bunalan vatandaşların akınına uğrayan Barsama Mesire Alanı, Kayseri halkının gözdesi haline geliyor. Barsama piknik alanında piknik yapmak serbesttir ancak mangal alanlarının pek çoğu eskimiş olduğundan malzemeleri yanınızda getirebilirsiniz. Aynı zamanda piknik alanın içerisinde dilediğiniz yiyecek ve içecekleri alabileceğiniz bir büfede mevcut.

Kayseri'nin Gözde Mekanı - Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer

Ulaşım Bilgileri

Beyazşehir Mahallesi'nden 88 numaralı otobüs hattı ile Barsama Mesire alanına  ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs seferleri sabah 07:30'dan akşam 21:00'a kadar devam ediyor. Detaylı bilgi için Alo 153 İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Kendi aracıyla gelmek isteyenler için Barsama Mesire Alanı, merkeze 30 km uzaklıkta olup Kayseri - Sivas yol ayrımına gelmeden 1 km geride bulunmaktadır.

Kayseri'nin Gözde Mekanı - Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer

Dikkat Etmenizde Fayda Var

Özellikle hafta sonlarında ziyaretçi akınına uğrayan bu mekanda çöp ve park sorunlarının yanı sıra yer bulamama sorunu yaşayabilirsiniz. Bunun için erken saatlerde gitmenizde fayda var. Piknik alanının en dikkat çekici özelliği tam ortasında akan Sarımsaklı çayı, bu akarsuyun yanında harika bir sabah kahvaltısı yapabilirsiniz.

Günün ve haftanın yorgunluğundan ve stresinden kurtulabileceğiniz bu gözde mekanlardan biri olan Barsama Mesire Alanı, sizleri bekliyor.