Kayseri'nin gururu oldu - Spor haberleri

Kayseri'nin gururu Erdoğan Özdoğan, Hikmet Karaman'ın ekibine dahil oldu. Özdoğan, Moldova Ulusal Ligi takımlarından Zimbru'da kaleci antrenörü olarak göreve başladı. Hikmet Karaman ile çalışan Özdoğan, tecrübeli teknik direktör ile birlikte Kayserispor'da da mesai yapmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde..

Kayseri'nin gururu oldu - Spor haberleri

Kayseri'nin gururu Erdoğan Özdoğan, Hikmet Karaman'ın ekibine dahil oldu. Özdoğan, Moldova Ulusal Ligi takımlarından Zimbru’da kaleci antrenörü olarak göreve başladı. Hikmet Karaman ile çalışan Özdoğan, tecrübeli teknik direktör ile birlikte Kayserispor'da da mesai yapmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde..

Erdoğan Özdoğan’ın ayağı uğurlu geldi

Kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan, Moldova Ulusal Ligi'nin köklü takımlarından Zimbru ile el sıkıştı. Kariyerinde yeni bir sayfa açan Özdoğan, teknik direktör Hikmet Karaman ile birlikte görev aldı. Kaleci antrenörü olarak teknik ekibe dahil olan Erdoğan Özdoğan’ın ayağı uğurlu geldi. Moldova Ulusal Ligi’nde mücadele eden Zimbru, geçtiğimiz hafta Floreşti’yi 4-0’lık net bir skorla mağlup etti.

Kayseri'nin gururu oldu - Spor haberleri

Erdoğan Özdoğan Moldova futboluna katkı sağlamaya hazır

Erdoğan Özdoğan, tecrübeleri ve başarısı ile Moldova futboluna katkı sağlamaya hazır. Zimbru ile yapılan bu anlaşma, hem Özdoğan hem de Zimbru için büyük bir fırsat olacak. Hikmet Karaman’ın teknik ekibine katılan Özdoğan, ellerinden geleni yaparak başarılı olmak istediklerini kaydetti.

Kayseri'nin gururu oldu - Spor haberleri

FC Sheriff ile kozlarını paylaşacak

Zimbru, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden FC Sheriff ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu mücadelede de galibiyetle ayrılmak isteyen Zimbru, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaleci antrenörü olarak Erdoğan Özdoğan’ın takıma katılması Kayserili sporsverleri mutlu etti. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Erdoğan Özdoğan ve Hikmet Karaman'a başarı diliyoruz.