Kayseri'nin gururu Sercan Koç, Paris yolcusu!

Kayseri'nin gururu dünya ve Avrupa şampiyonu Muaythai sporcusu Sercan Koç, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gösteri sporcusu olarak yer alacak. Antrenörü Göksel Cingöz ile birlikte, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret eden Sercan Koç, Kayseri ve Türkiye'yi gururla temsil edecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin gururu Sercan Koç, Paris yolcusu!

Kayseri’nin gururu dünya ve Avrupa Muaythai şampiyonu olan Sercan Koç, Paris yolcusu.

Koç, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gösteri sporcusu olarak yer alacak. Sercan Koç ve antrenörü Göksel Cingöz, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti.

Kayseri'nin gururu Sercan Koç, Paris yolcusu!

Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na gösteri sporcusu olarak katılacak olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Muaythai sporcumuz Sercan Koç ile antrenörü Göksel Cingöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında büyük başarılar elde eden Göksel Cingöz, Paris'te de teknik direktör olarak görev alacak. Sporcumuza ve antrenörümüze 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kayseri'nin gururu Sercan Koç, Paris yolcusu!