Kayseri'nin Güzide Ormanı - Kayseri'de Gezilecek Yerler

Kayseri'nin güzide yerlerinden biri olan Hacılar Ortaseki Ormanları görenleri güzelliği ile büyülüyor. Erciyes Dağı'nın eteklerinde bulunan ve yeşilliği ile görenleri büyüleyen Ortaseki Ormanları, doğaseverlerin oldukça ilgisini çekiyor. Her mevsim farklı renklerle farklı bir hava yaratan bu yer, sevdiklerinizle ve ailenizle huzurlu bir gün geçirmenizi sağlayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri'nin Güzide Ormanı - Kayseri'de Gezilecek Yerler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Hacılar ilçesinin Sakar Çiftliği'nde bulunan Ortaseki Ormanları, ziyaretçilerine pek çok alternatif sunuyor. Erciyes Dağı’nın eteklerinde bulunan ve yeşilliği ile görenleri büyüleyen Ortaseki Ormanları, doğaseverlerin oldukça ilgisini çekiyor.  

Özellikle doğayla iç içe olmayı sevenlerin ve fotoğraf çekmek isteyenlerin uğrak mekanı olan Ortaseki Ormanları'nda en çok sevilen yer ise ormanın yolunun sonunda bulunan merdivenli terastır. Bu terasta Kayseri’ye kuşbakışı bakabilir, çektiğiniz fotoğraflar ile sosyal medyanızı süsleyebilirsiniz.

Kayseri'nin Guzüde Ormanı - Kayseri'de Gezilecek Yerler

Kayseri Ortaseki Ormanları’nı ziyarete gelenleri, çeşitli bitki örtüsü, farklı türde kelebekler, arı ve kuşlar da ev sahipliği yapmaktadır. 

Kayseri'nin Guzüde Ormanı - Kayseri'de Gezilecek Yerler

Yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunan bu ormana maalesef toplu taşıma araçları gelmiyor. Gelenlerin kendi özel araçlarıyla gelmesi gerekmekte. Özel araçlarla gelenlerin ise en büyük şikayeti yollarının bozuk olması; yüksek araçlarla gelmeniz ya da dikkatli olmanızda fayda var.