Kayseri'nin Hangi Özelliğinden Memnunsunuz? Anadolu Haber Sokakta

Kayseri, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleri ile İç Anadolu Bölgesi'nin öne çıkan şehirlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Biz de Anadolu Haber olarak vatandaşlara Kayseri'de memnuniyet duydukları konuları sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin Hangi Özelliğinden Memnunsunuz? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, İç Anadolu Bölgesi'nin tarihî ve doğal güzellikleriyle öne çıkan şehirlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Şehir, derin tarihî kökleri ve etkileyici doğal manzaralarıyla bölgesinin önemli turistik merkezlerinden biri haline geldi. Biz de Anadolu Haber olarak Kayseri’nin güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmek için vatandaşlara, memnuniyet duydukları konuları sorduk.

İşte cevaplar;

Kayseri’nin diğer şehirlere göre daha temiz olduğunu belirten bir vatandaş; ‘Temizliği güzel, Antalya'dan geliyorum; Antalya bu kadar temiz değil mesela’ diye konuştu.

‘Eski Türkiye Kalmadı’

Başka bir vatandaş memnun olmadığını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; ‘Kayseri'den hiç memnun değilim, eski Türkiye de kalmadı, Türkiye can çekişiyor, kan ağlıyor’ 

‘İnsanlar Birbirinden Korkuyor’

Kayseri’den memnun olmadığını söyleyen bir vatandaş, kentte fazla yabancıların olduğunu dikkat çekerek; ‘Eski Kayseri’yi arıyorum, kimse kimseyi tanımıyor. Şimdi selam veriyorum, selamımı bile almıyor. İnsanlar birbirinden korkuyor’ dedi.

‘Aşırı Mülteci Var’

Kayseri’ye Hollanda’dan geldiğini söyleyen bir vatandaş ise şöyle dedi; ‘Aşırı mülteci var, mültecilerin bu kadar fazla olmasından memnun değiliz. Cuma namazını kılarken biraz rahatsız oldum.’

‘Yemeklerinden Memnunum’

Kayseri’den memnun olduğunu ve en çok yemeklerini beğendiğini kaydeden başka bir vatandaş ise; ‘Sucuğundan memnunuz. Yemeklerinden memnunum, özellikle yağlamayı çok sevdim’ ifadelerini kullandı.