Kayseri'nin İncesu İlçesinde ortaya çıktı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde muhteşem bir gökkuşağı belirdi. İlçe sakinleri, bu güzel doğa olayını cep telefonlarıyla görüntüleyerek ölümsüzleştirdi. Görüntüyü İncesu'nun usta kalemi Gazeteci Ufuk Kocaeren çekti. İncesu ilçesinde geçtiğimiz hafta İncesu Belediyesi, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu, Kayseri Kamp ve Karavan Derneği ile Yetimler Gülsün Derneği ortaklaşa muhteşem bir festivale imza atmıştı. Haberi Kayseri Anadolu Haberde...

Kayseri'nin İncesu İlçesinde ortaya çıktı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, gökyüzünde muhteşem bir manzara ortaya çıktı.

Sürekli yağışlı geçen bu günlerde güneş yer yer yüzünü gösteriyor. Bu da gökkuşağı oluşmasına neden oluyor. İlçe sakinleri de, cep telefonlarına sarılarak bu güzel doğa olayını görüntüleyip ölümsüzleştirdi. Gökkuşağı, etkileyici bir manzara keyfi sunarak, hem çocukları hem de yetişkinleri hayran bıraktı. 

Kayseri'nin İncesu İlçesinde ortaya çıktı

İncesu ilçesi, Kayseri Gezilecek Yerler arasında yer alıyor

Fotoğraf, Kayseri’nin en merkezi, en gelişmiş ilçelerinden olan İncesu ilçesinde görüntülendi. Erciyes manzarasıyla ziyaretçilerine huzur veren, doğasıyla ve tarihi yerleriyle Kayseri Gezilecek yerler arasında çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak mekanı olan İncesu'da, geçtiğimiz hafta sonu bir ilk gerçekleşmişti.İncesu, İncesu Belediyesi, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu, Kayseri Kamp ve Karavan Derneği ile Yetimler Gülsün Derneği ortaklaşa yapacağı festivale imze atmıştı. İlk kez gerçekleştirilen Kamp Karavan Festivali ile 75 bin vatandaşın giderek dolu dolu bir hafta sonu geçirdiği yer olmuştu. İlçede yaşayanların da katıldığı bu festivale Vali Gökmen Çiçek de katılarak, renk katmıştı.

Kayseri'nin İncesu İlçesinde ortaya çıktı

Ufuk Kocaeren İncesu'nun daha çoktanınması için büyük gayret gösteriyor

İncesulu usta kalem gazeteci Ufuk Kocaeren, doğada nadir görülen doğa olayını görüntüleyip, ölümsüzleştirdi. Kocaeren İncesu'nun daha çoktanınması için büyük gayret gösteriyor. Kocaeren, İncesu’nun güzelliklerini Kayserili vatandaşlara da tavsiye etmeyi de ihmal etmedi. 

Kayseri'nin İncesu İlçesinde ortaya çıktı