Kayseri'nin o ilçesine 10 milyon liralık yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesi Hacıpaşa Mahallesi'ne yeterli miktarda içme suyu temin etmek üzere 10 Milyon TL'lik yatırım yapılacağını kaydetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin o ilçesine 10 milyon liralık yatırım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesi Hacıpaşa Mahallesi’ne yeterli miktarda içme suyu temin etmek üzere 10 Milyon TL’lik yatırım yapılacağını kaydetti. Proje kapsamında sondaj çalışmalarınının tamamlandığını belirten Büyükkılıç, hat imalat çalışmalarında da sona gelindiğini ve çok kısa bir süre sonra mahalle halkının hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

Kayseri'nin o ilçesine 10 milyon liralık yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin altyapısını daha güçlü hale getirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Tomarza İlçesine bağlı Hacıpaşa Mahallesi’ne içme suyu temini sağlayacak önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, KASKİ tarafından geleceğe ışık tutacak faaliyetler dâhilinde 2024 yılında da tüm ilçelerde altyapı hamleleri gerçekleştirildiğinin altını çizdi. 

Kayseri'nin o ilçesine 10 milyon liralık yatırım!

İnsan odaklı projeler ile geleceğe yön vermeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Büyükkılıç şunları söyledi:
‘Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın su konusunda bir sıkıntısının olduğunu gördük. Hemen harekete geçtik. KASKİ ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde burada sondaj çalışması yaptı. Netice olarak çok şükür Mevla’m mahcup etmedi, suya ulaşıldı. Biz de geçtiğimiz günlerde çalışmaları tamamlanan sondaj kuyusunu inceledik. Çıkan suyun bir an önce halkımıza ulaştırılması için talimat verdim. Toplam uzunluğu 6,5 km, maliyeti ise 10 Milyon TL olan iş kapsamında inşallah hat çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayarak oradaki kardeşlerimize temiz, sağlıklı ve kaliteli içme suyu ulaştıracağız. Çünkü su olmazsa olmazımız. O açıdan bu konuda her türlü fedakârlığı yaparak işin mali boyutuna bakmadan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle, bir kişi de olsa onların ihtiyacını karşılamak amacıyla biz mutlaka bu hizmetleri yerine getirmeliyiz. Saha çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Belirttiğimiz gibi sondaj çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah çok kısa bir süre içeresinde de hat çalışmalarımızı tamamlayarak vatantaşlarımıza içme suyunu ulaştıracağız.’ 

Kayseri'nin o ilçesine 10 milyon liralık yatırım!

‘Memduh Başkanımıza Minnettarız’

Hacıpaşa Mahalle Muhtarı Azmi Taş ise yürütülen projeden duydukları memnuniyetini dile getirerek, ‘Yeterli miktarda içme suyuna kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buna vesile olan Memduh Büyükkılıç başkanımıza minnattarız’ dedi.

Muhtar Taş, özellikle yaz aylarında ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, ‘Mahallemizde su yetersizdi. Memduh başkanımıza sıkıntımızı ilettik. Sağolsun hemen ilgilenerek hızlı bir şekilde suyumuzu getirmek için harekete geçti. KASKİ ekipleri sabahın erken saatlerinden başlayarak gecenin geç saatlerine kadar çalışıyorlar. Daha önce sondaj çalışması yapılarak suya ulaşılmıştı. Bildiğim kadarıyla ulaşılan su, mahallemizin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, buraya geldiğinde yaptığı inceleme esnasında ‘Allah’ın izni ile buradaki çalışmalarımızı 15-20 gün içerisinde tamamlarız. Bu işi yaparsa AK Parti yapar’ demişti. Tam da dediği gibi oldu. Belirtilen sürede tamamlanmış olacak. Kendisine minnetarız. Bu anlamda mahalle halkımız adına kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’ şeklinde konuştu.