Kayseri'nin O Mahallesinde Yılan Paniği!

Apartmanın içerisine giren yılan kısa süreli paniğe neden oldu. Apartman sakinleri sık görülen yılan ve haşeratlardan tedirgin.

Kayseri'nin O Mahallesinde Yılan Paniği!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi nedeniyle hararetli günler yaşanıyor. Sıcak havalar insanları etkilediği kadar hayvanları da etkiliyor. Sokak hayvanları olan köpekler ve kediler soğuk yer bulmak konusundaki arayışları insanları korkutmazken, bazı hayvanların soğuk yer arayışları paniğe neden oluyor.

Kayseri’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor, bulutsuz, güneşli yaz günleri insanları zorlarken hayvanları da zor durumda bırakıyor. Özellikle buharlaşmanın yüksek olduğu yaz günlerinde su birikintisi bulamayan sürüngen hayvanlar ve böcekler sık sık insanların yerleşim alanlarına davetsiz misafir oluyor. 

Son Davetsiz Misafir, Tavlusun Basın Sitesinde!

Bugün öğleden sonra Tavlusun Basın Sitesinde apartmana girerek ayakkabılıkların arkasına saklanan yılanı görenler kısa süreli korku yaşadı. Yaşanan panik anları yılanın apartman dışına çıkarılmasıyla sona erdi. Bölgede aynı zamanda çok sayıda farklı türde haşerat ve örümcek gördüklerini ifade eden mahalle sakinleri tedirgin olduklarını söyleyerek yetkililerden önlem alınmasını talep etti. 
Kayseri'nin O Mahallesinde Yılan Paniği!