Kayseri'nin o yolunda sürekli kaza oluyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde su kanalının olduğu Dr. Sami İpek Caddesi'nde sürekli kaza oluyor. Bu yıl aynı yerde 3 kaza meydana geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri'nin o yolunda sürekli kaza oluyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Dr. Sami İpek Caddesi sık sık yaşanan trafik kazalarıyla gündeme geliyor. Çift yönlü yolun ortasından geçen sulama kanalı sürücüler için risk oluşturuyor.

Dr. Sami İpek Caddesi şehrin önemli trafik arterlerinden biri olmasının yanı sıra, sulama kanalının ortasından geçmesiyle biliniyor. Ancak bu kanalın olduğu bölüm, sürücüler için sürekli bir tehlike arz ediyor. Güvenlik önlemlerinin yetersizliği sebebiyle trafik kazaları meydana geliyor.

Sürücüler, cadde üzerindeki güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, gece saatlerinde veya kötü hava koşullarında sürücülerin daha dikkatli olması gerekiyor.

Kayseri'nin o yolunda sürekli kaza oluyor!

Bu yıl aynı yerde 3 kaza!

Kayseri'de dün Yıldırım Beyazıt Mahallesi Dr. Sami İpek Caddesi'nde çift yönlü yolun ortasından geçen su kanalına bir otomobilin düşmesi sonucu sürücü yaralanırken tedavi altına alındı.

Geçtiğimiz nisan ayında yine aynı bölgede otomobil takla atarak su kanalı bariyerlerinin üzerine devrildi.

Yine geçtiğimiz yıl ekim ayında bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kanala düştü. Sürücü yaralanırken otomobil de vinç ile kanaldan çıkarıldı.