Kayseri'nin Siyasileri Karnede Buluştu

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mehmet Alçı İlkokulu'nda parlamenterlerinde katıldığı karne töreni düzenledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'nin Siyasileri Karnede Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mehmet Alçı İlkokulu’nda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın katılımlarıyla karne etkinliği düzenledi. 

Kayseri'nin Siyasileri Karne'de Buluştu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Karne Dağıtım Programına katılarak ülkenin geleceği çocuklarla bir araya gelen yetkililer, bu etkinlikle birlikte hem onlarla vakit geçirme hem de sohbet etme fırsatı buldular. 

Kayseri'nin Siyasileri Karne'de Buluştu

Programa katılan yetkililer, ailelerin ve çocukların yılsonunun yorgunluğunu üzerlerinden atmalarının heyecanına tanık oldular. 

Kayseri'nin Siyasileri Karne'de Buluştu

Milletvekili Aşkın Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Öğrencilerimizin başarılarını ve emeklerini kutluyoruz, öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını takdir ediyoruz. Tüm öğrencilerimize nice başarılar diliyoruz!’ açıklamalarında bulundu.