Kayseri'nin ünlü pastanesinde 'kıl' skandalı!

Kayseri'nin ünlü pastanelerinden birinde baklavadan çıkan kıl mide bulandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'nin ünlü pastanesinde 'kıl' skandalı!

Kayseri’nin en gözde ve yıllardır kalitesinden ödün vermediği iddia edilen ünlü pastanede adeta hijyen skandalı yaşandı. Baklavanın içinden çıkan kıl müşterileri adeta şoke etti.

Satın alınan baklavanın içinden kıl çıktı. Ünlü pastanenin prestijini sarsan bu olay hijyende hassasiyetin olması gerektiği bu dönemde müşterilerinin güvenini kırdı.

Son zamanlarda kamuoyunda yankı uyandıran ve gündemden düşmeyen gıda ifşaları vatandaşların yakın takibinde. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın denetimleri sonrası ifşa olan gıda ve yemek firmaları tepki topladı.

Gıda ifşaları vatandaşların merakla ve endişeyle takip ettiği bir hal aldı. Bunun yanı sıra Kayseri’de de sucuk skandalı konuşulurken Dominos Pizza Kayseri şubesinden bir çocuğun ağzındaki pizzadan cam çıktığı iddia edildi.

Ardından kıl skandalı Kayserilileri şoke etti.

Kayseri'nin ünlü pastanesinde 'kıl' skandalı!

Kıl mide bulandırdı!

Kayseri’nin en prestijli pastanelerinde yaşanan kıl skandalı mide bulandırdı. Fiyat pahalılığına rağmen hijyenik ve kaliteli malzeme kullanması, ürünlerinin taze olması nedeniyle birçok vatandaşın alışveriş yaptığı pastanelerin başında gelen bu yerden öyle ki makam sahibi insanlar da ziyaretlerinde buradan alışveriş yapıyor.

Hijyen ve kalite standartlarını üst düzeyde tuttuğu iddia edilen pastanenin müşterileri ise baklava diliminden çıkan kıl ile adeta güven sarsılması yaşadı.

Protokol üyeleri ve sivil vatandaşların alışveriş yaptığı pastaneden bu görüntülerle eksi not yazıldı.