Kayseri'nin Ürünü Satışa Çıkıyor!

Kayseri'de kadın kooperatiflerinin ürettiği aspir yağının Migros mağazalarında satışa sunulmasının ardından, Kayseri'de yetiştirilen bir diğer ürün içinde benzer bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin Ürünü Satışa Çıkıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri' deki kadın kooperatiflerinin ürettiği Aspir yağı ve anlaşma sürecindeki kabak çekirdeğinden sonra şimdi de sırada Kayseri'de yetiştirilen yeşil mercimek var.

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Migros A.Ş. ile üreticiler arasında yapılan iş birliği protokolüyle, hasat edilen yeşil mercimek Migros tarafından pazarlanacak.

Kayseri'nin Ürünü Satışa Çıkıyor!

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ertan Karakaya, Migros Ticaret A.Ş. yetkilisi Mesut Öztürk ve teknik personelin katılımıyla Pınarbaşı ilçesinde üreticilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendiği bildirildi. 

Açıklamada, 'İlimizde üretilen tarımsal ürünlerin çeşitlendirilmesi ve pazarlanması faaliyetleri kapsamında imzalanan iş birliği protokolüyle, hasat edilen yeşil mercimeğin Migros tarafından pazarlanmasına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir,' ifadelerine yer verildi.

Kayseri'nin Ürünü Satışa Çıkıyor!

Bu gelişme, Kayseri'de tarımsal üretimin çeşitlenmesi ve ürünlerin geniş pazarlara ulaşması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.