Kayseri o otoyola bağlanıyor mu?

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Muzaffer Pala ve Kamusen'e bağlı sendika başkanlarının katıldığı Konak Restorant'taki toplantıda konuşan İsmail Özdemir, Kayseri'nin Niğde-Ankara Otoyolu'na bağlanmasına ilişkin beklenen açıklmayı yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri o otoyola bağlanıyor mu?

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Muzaffer Pala ve Kamusen'e bağlı sendika başkanlarının katıldığı Konak Restorant'taki toplantıda konuşan İsmail Özdemir, TBMM’nin çalışmalarına başlamasının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Kayseri’nin talep ve sorunlarını TBMM Gündemine taşımaya başladıkları belirterek, 31 soru önergesi verdiklerini belirtti.

Kayseri o otoyola bağlanıyor mu?Kayseri’nin en önemli talepleri arasında ulaşım konusunun başı çektğini belirten Özdemir, Kayseri’nin Niğde-Ankara otoyoluna bağlanması ile ilgili sorusunun Ulaştırma Bakanlığı tarafından yanıtlandığını belirterek, "Ulaştırma Bakanlığımızdan dün bana gelen cevapta da Kayseri, Ankara-Niğde Otoyolu'na Kırşehir üzerinden bağlanacak şeklinde projelendirilmiş durumda olduğunu sayın bakan bizlerle paylaştı. Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" diye konuştu.

Fotoğraf Muhabiri: Ecem Yaman