Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi konforuyla dikkat çekiyor

Kayseri'nin İstasyon Caddesi'nde yer alan modern ve konforlu Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi, şehrin merkezindeki eşsiz konaklama deneyimini sunuyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haber detayında…

Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi konforuyla dikkat çekiyor

Kayseri'nin merkezinde İstasyon Caddesi’nde yer alan Öğretmenevi ve Misafirhanesi, ziyaretçilerini ağırlıyor: Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi, modern ve konforlu tesis, sadece öğretmenlerin değil, tüm Kayseri ziyaretçilerinin rahat bir konaklama deneyimi sunuyor.

Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi konforuyla dikkat çekiyor

Kayseri Öğretmenevi, gerek yurt içi, gerekse yurt dışından gelen misafirlerine kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu tesis, yüksek standartları ve kaliteli hizmeti ile müşteri memnuniyeti sağlıyor. Öğretmenevi, aynı zamanda şehrin merkezinde olmasından dolayı kolay ulaşıma da imkan sağlıyor. 
Gün boyu Kayseri'nin görkemli manzaralarını keşfeden ziyaretçiler, geceyi misafirhanede sakin ve huzurlu bir şekilde geçirebiliyorlar.

Otel Konforunda Konaklama İmkanı

Kocasinan Öğretmenevi, Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi No:13 Kocasinan Kayseri adresinde yer alan 75 oda ve 150 yatak kapasitesiyle hizmet sunuyor. Tesiste restoran, lokal, çok amaçlı salon 24 saat sıcak su da mevcut. Şehir merkezinde yer alan Kayseri Kocasinan Öğretmenevi tren istasyonuna 1 km, şehirler arası otobüs terminaline 7 km, hava limanına ise 3 km uzaklıkta olup Kayseri Kalesi’ne de yürüme mesafe uzaklıkta bulunuyor.

Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi konforuyla dikkat çekiyor

Otel bölümünde aile odası, suit oda, 2 kişilik, 3 kişilik ve 5 kişilik oda tiplerinin yer aldığı Kocasinan Öğretmen evi toplam 75 oda ve 150 yatak kapasitesine sahiptir. Erciye Dağı manzarasına sahip olan tesiste otel bölümü dışında restoran, düğün salonu, lokal, oturma salonu, okuma salonu, bilgisayar odası, çay bahçesi, bahçe ve kuaför hizmet alanları da yer almaktadır.

Tesisteki odaların sadece bir kısmında klima bulunmaktadır.

Kayseri-Kocasinan Öğretmenevi ve A.S.O.M. Müdürlüğü, Kalite Belgesi ile Hizmetteki Ustalığını Tescilledi!

Kayseri-Kocasinan Öğretmenevi ve A.S.O.M. Müdürlüğü, 1987 yılında başlanan inşaatı sonrası, 1989 yılında dönemin Milli Eğitim Bakanı Avni AKYOL tarafından hizmete açıldı. 9 katlı olan bu kurum, ziyaretçilerine birçok hizmet sunuyor.

Kayseri Öğretmenevi ve Misafirhanesi konforuyla dikkat çekiyor
Bünyesinde bay ve bayan kuaför, oyun salonu, kütüphane, gazete okuma salonu, misafirhane, lokanta, internet odası, toplantı salonu, düğün salonu, çay bahçesi ve kafeterya bulunan Kayseri-Kocasinan Öğretmenevi ve A.S.O.M. Müdürlüğü, geniş hizmet ağıyla dikkat çekiyor. Üyelerin kimlik işlemleri, kurumun bünyesindeki kimlik işleri bölümünde hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştiriliyor, böylece üyelerin talepleri yarım saat gibi kısa bir süre içerisinde yerine getiriliyor.
Hizmet kalitesini belgeleyen Kayseri-Kocasinan Öğretmenevi ve A.S.O.M. Müdürlüğü, 09/05/2009 tarihinde ISO 9001 : 2008 Kalite Yönetim Sistem belgesi alarak hizmetlerinin uluslararası standartlara uygun olduğunu tescil etmiştir. Bu belge, kurumun misafirlerine sunduğu hizmetlerin kalitesini ve güvenirliğini kanıtlar niteliktedir.
ÖĞRETMENEVİNİ HARİTADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN