Kayseri OSB Başkanı Yalçın'dan Kayseri'ye müjde!

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri'yi bir fuar merkezi haline getirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım attıklarını belirterek, 2025 yılı için 10 fuar düzenleme anlaşması yaptıklarını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri OSB Başkanı Yalçın'dan Kayseri'ye müjde!

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri’yi bir fuar merkezi haline getirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım attıklarını belirterek, 2025 yılı için 10 fuar düzenleme anlaşması yaptıklarını duyurdu. Yalçın, bu fuarların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) fuar takviminde de yer aldığını vurguladı.

Kayseri OSB Başkanı Yalçın'dan Müjde! '2025'te 10 Fuar Gerçekleştirilecek'

Yalçın, KAYMOS, Nobel EXPO ve Kayseri OSB işbirliğiyle düzenlenen ANAMOB 3. Anadolu Mobilya Fuarı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri’nin üretim ve ihracat gücüne dikkat çekti. Şehirde mobilya sektörünün 30 bine yakın istihdam sağladığını ve 180 ülkeye ihracat yapıldığını belirten Yalçın, Kayseri’nin 2023 yılında 730 milyon dolar değerinde mobilya ihracatı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Başkan Yalçın, 2022 yılında Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde bir fuar düzenlediklerini, 2023’te bu sayının dörde çıktığını ve 2024 yılı için sekiz fuar organizasyonu yapmayı planladıklarını belirtti. Yalçın, Kasım ayında yapılacak YANEXPO ve ANATEX fuarları ile 2023’ü tamamlayacaklarını ifade etti.

Kayseri OSB Başkanı Yalçın'dan Müjde! '2025'te 10 Fuar Gerçekleştirilecek'

2025’te 10 Yeni Fuar Planı Başkan Yalçın, 2025 yılı için Kayseri’de gerçekleştirilecek fuarları sıraladı: Kayseri ENERJİ Fuarı, Kayseri TARIM Fuarı, ANAMAK Anadolu Ağaç İşleme Makineleri Fuarı, Anadolu METAL MAKİNELERİ Fuarı, BEDDİNG EXPO Fuarı, Kayseri KAMP KARAVAN Fuarı, KAPEX KAPI Fuarı, ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı, ANATEX Anadolu Döşemelik Kumaş Fuarı ve YANEXPO Ahşap, Metal, Plastik Üretim Yan Sanayileri Fuarı.

Kayseri OSB Başkanı Yalçın'dan Müjde! '2025'te 10 Fuar Gerçekleştirilecek'

Kayseri’yi yılda 12 fuar düzenleyebilen bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Yalçın, bu hedefin ulaşılabilir olduğunu ve OSB yönetimi olarak sorumluluğu üstlendiklerini söyledi. Ayrıca, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve diğer iş ortaklarına teşekkür eden Yalçın, fuarın şehre ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

ANAMOB 3. Anadolu Mobilya Fuarı, 9-13 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.