Kayseri otobüslerinde istenmeyen görüntü!

Kayseri otobüsleri, günlük yüzlerce yolcuyu taşıyor. Ancak otobüslerin temizliği ve bakımı üzerine yetkililerin daha çok ilgilenmesi talep edilirken bu görüntüler de dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri otobüslerinde istenmeyen görüntü!

Kayseri otobüslerinde Türk Bayrağı'nın yıpranmış hali dikkat çekiyor. Şoför koltuğu arkasında yapıştırılan bayrakların yenilenmesi gerektiği yönünde talepler de artarken Ulaşım AŞ yetkililerinden deforme olmuş Türk Bayrağı'nı yenilemeleri bekleniyor.

Kayseri Ulaşım AŞ her gün yüzlerce yolcuyu taşıyor. Ancak, otobüslerin temizliği ve bakımı konusundaki eksiklikler dikkat çekiyor. Vatandaşlar, yetkililerden bu konuda daha fazla hassasiyet bekliyor. Özellikle otobüslerdeki reklam alanları, oturma düzeni dikkat çeken konular haline geldi.

Kayseri otobüslerinde istenmeyen görüntü!

Örneğin geçtiğimiz aylarda oturma koltuklarının çift olması gereken bolümlerde tekli koltuk kullanılması arka koltukta oturan vatandaşın ani fren halinde öne düşmesine sebep olduğu bu nedenle yetkililerin önlem alması gerektiği belirtilmişti.

Şimdi ise Talas-Erkilet hattında hizmet veren bir otobüste, şoför koltuğunun arkasında genellikle halı yıkama veya güzellik merkezleri gibi işletmelerin reklamlarının yer aldığı alanda bu sefer Türk Bayrağı'nın yer aldığı görüldü. Ancak, zamanla deforme olmuş ve yıpranmış hade bulunan bayrak vatandaşların dikkatini çekti.

Kayseri otobüslerinde istenmeyen görüntü!

Otobüs yolcuları, Türkiye'nin milli sembollerinden biri olan Türk Bayrağı'nın yıpranmış olmasına üzüldüklerini belirterek, bayrağın yenilenmesi talebinde bulunuyor. Türk Bayrağı'nın milli değer olmasıyla birlikte bu tür detayların ihmal edilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den söz konusu otobüsteki bayrağı yenilemesi ve otobüslerdeki tek koltukların yeniden düzenlenmesi bekleniyor.