Kayseri Resmen Kavruldu – Termometreler Alarm Verdi!

Son 82 yılın en sıcak Haziran ayı yaşanıyor. Kayseri bugün resmen sıcaklardan kavrulurken, termometreler de alarm verdi. Termometreler bakın kaç dereceyi gösterdi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Resmen Kavruldu – Termometreler Alarm Verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevresini yayımladıkları hava tahmini ile uyardı. Tahminlere göre bugün son 82 yılın sıcaklık rekoru kırılacak. Kayseri resmen sıcaklardan kavrulurken, termometreler bakın kaç dereceyi gösterdi?

Kayseri ve çevresi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmini raporuna göre hava sıcaklıkları yüksek seyredecek. Bu nedenle vatandaşlara uyarı yapıldı. Özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocukların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarıda bulunmamaları konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Termometreler Alarm Verdi!

Gün boyunca kavurucu sıcaklık Kayseri’de devam ederken, araçlarda bulunan termometreler alarm verme seviyesine geldi. Bir vatandaş tarafından atılan görüntülerde araç içi sıcaklığın 42 dereceye yükseldiği görüldü. Kayseri’de güncel hava durumu ise şu anda 32 derece etrafında seyrediyor.

Kayseri Resmen Kavruldu – Termometreler Alarm Verdi!