Kayseri saldırganının kimliği belirlendi, 7 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri saldırısıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığını, 5 kişinin ise arandığını ve saldırganın gözaltına alındığını duyurdu.

Kayseri saldırganının kimliği belirlendi, 7 kişi gözaltına alındı

Kayseri saldırısı sonrası olay yerinde inceleme yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaralı sayısınn 56'ya yükseldiğini söyledi. Soylu ayrıca saldırganın kimliğinin belirlendiğini ve saldırıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığını, 5 kişinin ise arandığını bildirdi.
 
İçişleri Bakanı Soylu Kayseri'deki saldırı sonrası, 12 si yoğun bakımda 6 sı ağır 55 yaralı olduğunu ve 13 şehidin 8'inin kimliği belirlendiğini söyledi.
 
Kayseri'deki alçak saldırının ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.
 
Kayseri'de Talas Bulvarı üzerinde meydana gelen patlamayla ilgili toplantı yapmak üzere Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.
 
6'SI AĞIR 55 YARALI VAR
 
Bakanlar burada basın toplantısı düzenleyerek saldırı ile ilgili bilgi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 8 şehidin kimliğinin belirlendiğini açıkladı. Bakan Soylu ayrıca saldırıda 55 yaralının olduğunu bunların 6'sının durumunun ağır olduğunu söyledi.