Kayseri Şehir Hastanesi'nde Skandal İddia!

Kayseri Şehir Hastanesi muayene ve randevu konusunda yaşanan sıkıntılar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez de işe alım süreciyle ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde Skandal İddia!

Kayseri Şehir Hastanesi sık sık gündeme geliyor. İşe alım süreci için başvuru yapan vatandaşın ihbarı yeni bir skandalı gündeme getirdi.

Kayseri Şehir Hastanesi’nin temizlik ve taşıma departmanı yapılan grevlerle adından söz ettiriyordu. Çalışanlar hakkını alamadıklarını ve yüksek mobbing altında çalıştıklarını ifade ederek grev hakkını kullanıyordu.

İş başvurusu yapan bir vatandaş, kuruma iş görüşmesi için gittiğinde şartlarda anlaşamadıklarını iddia ederek, ‘Bana ne iş vereceklerini anlayamadım. Temizlik bünyesinde konuştuk ama ne iş yapacağım belli değildi. Bir yıl boyunca çıkmamam gerektiğine dair bir sözleşme imzalatmak istediler. Sözleşmenin bir maddesinde bir yıl dolmadan çıkarsam 30 bin TL geri ödeme yapmam gerektiği yazıyordu. Açıkçası çalışacağım bölümün şartlarını bilmediğim için işi kabul edemedim. Zaten o işe ihtiyacı olan insanlar başvuruyor. İşin şartları zor gelirse ben 30 bin TL’yi ödeyemem. Mecburen çalışmak zorunda kalacaktım. Daha önce hiçbir yerde böyle bir şey görmedim’ ifadelerinde bulundu.

İddialar konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.